Gevelbekleding

Van crepi tot kaleien, van steenstrips tot spuitkurk: De Gevelgroep heeft zijn naam niet gestolen. Wij bekleden álle soorten buitengevels, met álle soorten materialen die aan onze kwaliteitsnormen voldoen.

Jouw gevelbekleding

Klaar om je gevel een make-over te geven? Maak je keuze uit onderstaande topmaterialen voor jouw renovatie of nieuwbouw.

Crepi/sierpleister

Voor elk type woning

Crepi geeft je façade een mooie en egale afwerkingslaag. Ga voor siliconen gebonden of minerale crepi van Willco een 100% Belgische topleverancier.

Spuitkurk

Natuurlijk en milieubewust

Spuitkurk is gemaakt op basis van kurkvezels. Het is innovatief, veelzijdig en hecht zich vast op vrijwel alle ondergronden (beton, baksteen, hout, etc.).

Kaleien

Een historische look

Bij kaleien wordt een gevel bepleisterd met kalkpleister. Het de ideale manier om je gevel een degelijke behandeling te geven met een mooie afwerkingslaag.

Steenstrips

Authenticiteit ten top

Steenstrips zijn beschikbaar in verschillende materialen, en je kan ze met of zonder isolatie plaatsen. Het is één van de snelste manieren om je gevel te vernieuwen.

Buitengewoon resultaat

Als je deze prachtige gevel in Merchtem ziet, weet je waarom De Gevelgroep zweert bij de Willco-producten. Met een combinatie van sierpleister en isolatie toverden we dit huis helemaal om.

Geef jouw gevel
een make-over