Aannemingswerken

Een nieuwe vloer leggen, de badkamer betegelen of je hele huis renoveren? De expertise van De Gevelgroep reikt verder dan je gevel. Wij pikken je project op en verrichten alle aannemingswerken. Zo kan jij zorgeloos en stijlvol wonen.
 

Gratis plaatsbezoek

Wat kan De Gevelgroep voor jou doen?

 

1. Raam- en deuropeningen maken

Graag een schuifraam plaatsen om ruimte te besparen? Of een schuifraam om het buitengevoel naar binnen de brengen?  Valt er weinig licht binnen door je vensters of voelt de deur wat nauw? De Gevelgroep plaatst schuiframen. We plaatsen ook de versteviging voor je ramen en deuren. 

  • Versterk je raam- en deuropeningen bovenaan met een draagbalk. (latei, linteel, poutrelle). Deze versteviging geeft steun en draagt de muren.
     
  • Verstevig je raam- en deuropeningen onderaan met een vensterbank of deurdorpel in blauwe steen. Zo hou je het vocht buiten.

Gratis plaatsbezoek

Diagram van een raam of deur versteviging

2. Binnenbepleistering en gyproc-werken

Een verlaagd plafond, een extra kamer of een scheidingswand nodig? Met gyproc krijgt die saaie kamer terug een glansrol. Mooi geplamuurd en afgewerkt. Mag het ook lekker warm en geruisloos stil zijn in die kamer? Dan kies je voor gyproc met isolatie.

Gewoon een nieuw laagje over een oude muur? Dan is binnenbepleistering de boodschap. Het ziet er netjes uit. En je hebt een egale basis om te verven.

Gratis plaatsbezoek

gyproc

binnenpleistering

3. Dakwerken

Je energiefactuur graag wat lager? Met dakisolatie zorg je dat die energie binnen blijft. Want lucht, die stijgt. Isoleren? Dat kan De Gevelgroep regelen.


Je dak renoveren of uitbreiden? Van plat tot steil. Nieuwe dakrandprofielen of een afvoer nodig? De Gevelgroep is onderweg met de panlatten. Wil je dakwerken op niveau? Stuur een berichtje.

Gratis plaatsbezoek

dakwerken isolatie

dakrandprofielen

 

4. Tegelwerken

tegelwerken

Van de keuken tot de badkamer. Tegels heb je in alle formaten, kleuren en smaken. Klinkt dat als ‘mozaïek’ in je oren? Ga voor een wand die (terug) glanst. Direct de keuken of badkamer renoveren? Bel De Gevelgroep

Gratis plaatsbezoek

 

5. Vloeren leggen

Wil jij graag met beide voeten over een mooie ondergrond lopen? Bekijk de voordelen per vloer:

Parketvloeren

Graag een gevoel van nostalgie in je huiskamer? Ga voor een plankenvloer. De nerven en knoesten geven je vloer een natuurlijke look.

parketvloeren​​​​

tegelvloeren

​​​​Keramische tegelvloeren

Tegels kunnen in de badkamer, living of keuken. Je vindt ze in het groot, in het klein, in elke kleur en elk design. Ben jij een tegelplakker? Tegels combineren perfect met vloerverwarming, dus dansen op je blote voeten kan. Wist je trouwens dat een tegelvloer extra lang meegaat?

Laminaatvloeren

Zie je graag hout, maar mag het iets goedkoper?  Laminaattegels zijn 100% onderhoudsvriendelijk. Je kan ze ook makkelijk uitklikken en hergebruiken.

​​​​laminaatvloeren

vinylvloeren

​​​​Vinylvloeren

Kies je voor kunststof? Dan kies je voor een vloer die slijtvast, goedkoop en vochtbestendig is. Graag warme voetjes? Kunststof kan in de keuken of badkamer in combinatie met vloerverwarming.

Gratis plaatsbezoek

Alles professioneel laten plaatsen? Vraag het aan De Gevelgroep

De voordelen

Vakmanschap met verstand

Elke werkman- of vrouw die je over de vloer krijgt, is er eentje van De Gevelgroep zelf. Gecoördineerd door een ervaren werfleider, leveren ze buitengewoon vakwerk. 

Steengoed in tijd

We werken vlot en nauwkeurig. Altijd binnen de deadline. De filosofie van De Gevelgroep? Jouw droomhuis zo snel mogelijk realiteit maken. 

Van baksteen tot huis

Onze hulp start bij A en reikt verder dan Z. Geen gedoe met verschillende leveranciers. Jij communiceert met De Gevelgroep en wij doen de rest.

Geef jouw gevel
een make-over